Skip to content
IMG_1553-1
Altifiber16. feb 20241 min read

Vi støtter Team Lyngdal i fire nye år!

Altifiber støtter Lyngdal ILs fremtid

Vi er stolte av å forlenge avtalen med Team Lyngdal ut 2027! 🎉 Som en lokal leverandør er vi glade over muligheten til å være med å støtte den fantastiske jobben idrettslaget gjør for Lyngdal.

Lyngdal IL har gjennom årene vært en sterk representant for idretten i Lyngdal, og deres lokale innsats har fostret en stolt arv av prestasjoner. Altifiber deler stoltheten over å være en del av dette fellesskapet og ønsker å være en solid støttespiller i Lyngdal ILs fremtid.

Altifiber i Lyngdal

Altifiber er Sørlandets leverandør av Altibox, og er din lokale leverandør av bredbånd, tv- og strømmetjenester. Med ansatte på kontorer i Egersund, Sokndal, Kristiansand og Evje er vi opptatt av å være en lokal aktør som er lett tilgjengelig. Vi er glade og veldig stolte av å igjen ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder!

Fra Altifiber startet fiberutbyggingen i Lyngdal i 2021, og vi har mottatt en fantastisk respons fra befolkningen. Vi ser frem til å fortsette utbygging, sånn at flere i Lyngdal skal få muligheten til å koble seg til fiber fra et lokalt selskap.

 

Toralf Lyngdal-1

Det er naturlig for oss å være en del av dette lokalsamfunnet, som betyr så mye for barn, unge og familier - Toralf Nyheim, Daglig Leder

 

Hvorfor vi støtter idrettslaget?

Altifiber kommer fra små forhold. Vi ser viktigheten av å ha tjenester lokalt der folk bor. Derfor er det naturlig for oss å være en del av dette lokalsamfunnet, som betyr så mye for barn, unge og familier.

Lyngdal Idrettslag, stadion og campingplassene rundt er viktige arenaer for både ansatte og kunder av Altifiber. For mange av oss er uka med Lyngdal Cup et av sommerens faste høydepunkt.

Vi gleder oss til veien videre og håper på mange flere år med Team Lyngdal, Lyngdal Cup og mye mer. 

 

Heia Lyngdal!

Se om du kan få lynraskt fiber fra Altifiber? Sjekk her.

avatar

Altifiber

Vi gir deg stabil høyhastighets internett, fiber og telefoni av høy kvalitet som din lokale Altibox-partner, med Norges mest fornøyde tv-kunder og bredbåndskunder i over et tiår.

RELATERTE INNLEGG