Skip to content
Design uten navn (1)
Altifiber07. mai 20241 min read

Altibox har igjen de mest fornøyde tv- og bredbåndskundene

JIPPI! Av alle som har tv og internett i Norge (og det er mange!) er det kunder av Altibox-partnerskapet som er de mest fornøyde. Det har Norsk Kundebarometer atter en gang slått fast.

Hva er det kundene setter pris på?

Vi har lyttet nøye til tilbakemeldingene fra våre kunder, og det er med stor takknemlighet vi deler noen av de positive høydepunktene:

"Bredbåndet fungerer feilfritt, og kundeservicen er alltid tilgjengelig." - Bjørn Erik

"Jeg setter stor pris på fleksibiliteten med poengsystemet som lar meg bytte mellom ulike strømmetjenester." - Ragnhild

"Altibox er brukervennlig, spesielt for familier, og vi har alltid fått god hjelp fra kundeservice. Internettet leverer som lovet." - Camilla

"Internettet er stabilt og responsivt, noe som er en stor forbedring fra tidligere." - Erlend

En betydelig fremgang på tv-fronten

Det er ekstra gledelig å se en solid fremgang både på bredbånd og tv, med poengsummer på henholdsvis 73,1 og 72,9. Vi er spesielt takknemlige for den store forbedringen på tv-fronten, som viser at våre kunder setter pris på våre innsats.

Tilbakemeldingene fra våre kunder motiverer oss til å fortsette og levere kvalitet og forbedring. Vi forplikter oss til å fortsette å lytte, lære og handle i tråd med kundenes behov og ønsker.

Hurra24Norsk-Kundebarometer-1920x1080-desktop-1

Vi deler denne seieren med alle dyktige Altibox-partnere som også leverer førsteklasses tjenester til sine Altibox-kunder.

Takk for deres tillit og støtte. 

Sjekk om du kan få fiber her

avatar

Altifiber

Vi gir deg stabil høyhastighets internett, fiber og telefoni av høy kvalitet som din lokale Altibox-partner, med Norges mest fornøyde tv-kunder og bredbåndskunder i over et tiår.

RELATERTE INNLEGG